Vremenska Prognoza Srbija

Najnovija Vremenska Prognoza za 12. decembar 2019.

Dobrodošli nazad na naš blog posvećen vremenskim prognozama. Danas ćemo razmotriti najnovije informacije o vremenskim uslovima za 12. decembar 2019. Bez daljeg odugovlačenja, napravimo pregled očekivanog vremena u narednim danima.

Najnovija Vremenska Prognoza za 12. decembar 2019

U ovom članku ćemo detaljno analizirati Vremensku Prognozu za 12. decembar 2019. Naš tim stručnjaka za meteorologiju izradio je najnoviju Vremensku Prognozu kako biste bili sigurni da će vam informacije biti tačne i pouzdane.

Uvod

Kada je u pitanju Vremenska Prognoza posebno za neke značajne datume važno je unapred imati sve potrebne informacije kako biste mogli da isplanirate svoje obaveze na vreme. Ovaj članak će obuhvatiti sve bitne informacije u vezi vremenskih uslova na dan 12. decembar 2019. godine u Srbiji, kako biste bili u toku sa najnovijim prognozama i mogli se prilagoditi uslovima.

Detaljna analiza prognoze

Prema našoj prognozi, za 12. decembar 2019. godine nas očekuje umjereno oblačno vrijeme u većem dijelu Srbije. Međutim, prema trenutnim podacima, postoji velika vjerovatnoća za povećanje oblačnosti u ranim jutarnjim satima, naročito u zapadnoj Srbiji.

U popodnevnim satima, očekujemo da će oblaci početi da se formiraju i da će postojati mogućnost pojave lokalnih pljuskova sa grmljavinom u centralnim i južnim krajevima Srbije. Takođe, duvaće umjerena do jaka košava u većem dijelu zemlje.

U ponedjeljak u ranim jutarnjim satima, temperatura vazduha će biti na granici između hladnog i umjerenog vazduha, što znači da će temperaturni uslovi biti varljivi. Nas očekuje hladno vrijeme sa temperaturom od 5 do 10 stepeni Celzijusa u centralnim, istočnim i južnim područjima Srbije, dok će u preostalim područjima biti nešto toplije sa temperaturom oko 12-13 stepeni Celzijusa.

Šta se očekuje u gradovima Srbije

Beograd

Očekuje se umjereno oblačno sa temperaturom oko 12-13 stepeni Celzijusa. Duvaće umerena košava do 5 metara u sekundi.

Novi Sad

Meteorolozi procenjuju da će u Novom Sadu biti slični vremenski uslovi kao i u Beogradu. Očekuje se umjereno oblačno sa temperaturom oko 12-13 stepeni Celzijusa. Duvaće umerena košava do 5 metara u sekundi.

Niš

U Nišu se očekuje hladnije vrijeme u odnosu na ostatak Srbije. Očekivana temperatura vazduha iznosiće 5-10 stepeni Celzijusa. Očekuje se umjereno oblačno vrijeme sa mogućim pojavom lokalnih pljuskova. Duvaće umerena košava do 5 metara u sekundi.

Kragujevac

Za Kragujevac se predviđa umjereno oblačno vrijeme sa temperaturom oko 12-13 stepeni Celzijusa. Duvaće umerena košava do 5 metara u sekundi.

Zaključak

Prema najnovijoj Vremenskoj Prognozi, 12. decembar 2019. godine donosi nam umjereno oblačno vrijeme uz povremenu pojave lokalnih pljuskova sa grmljavinom u centralnim i južnim krajevima Srbije. Duvaće jaka košava, a temperature će se kretati od 5 do 13 stepeni Celzijusa.

FAQs

 1. Da li će biti kiše 12. decembar u Novom Sadu?

  • Prema prognozi, u Novom Sadu se očekuje umjereno oblačno vrijeme sa mogućom pojavom lokalnih pljuskova.
 2. Kolika je vjerovatnoća da će biti grmljavine u Beogradu u četvrtak?

  • Prema našoj prognozi, nema vjerovatnoće da će biti grmljavine u Beogradu u četvrtak.
 3. Da li će biti hladno vrijeme u Nišu 12. decembra?

  • Da, u Nišu se očekuju hladniji uslovi u odnosu na ostatak zemlje.
 4. Da li će vjetar biti jak u centralnoj Srbiji?

  • Da, duvaće umjerena do jaka košava u većem dijelu zemlje.
 5. Da li se prognoza može promijeniti?

  • Da, prognoza se može promijeniti u zavisnosti od kretanja atmosferskih prilika.

Оставите одговор