Vremenska Prognoza Srbija

Detaljna vremenska prognoza za 24. septembar 2021. i ostatak dana

Evo detaljne vremenske prognoze za danas, 24. septembar 2021. godine, kako biste znali šta da očekujete tokom ostatka dana. U ovom članku ćete pronaći sve detalje o temperaturi, padavinama, vetru i vlažnosti vazduha, tako da možete planirati vaše aktivnosti u skladu sa vremenskim uslovima. Sa ovom prognozom ćete biti spremni za sve što ovaj dan donosi!

Detaljna vremenska prognoza za 24. septembar 2021. i ostatak dana

Uvod

Septembar je mesec u godini koji se karakteriše naglim promenama vremena. Dok se letnji dani polako bliže kraju, jesen se polako uvlači i sa sobom donosi naglu promenu u temperaturi. U ovom članku, detaljno ćemo analizirati vremensku prognozu za 24. septembar 2021. i ostatak dana.

Danas osetno toplije sa temperaturama do 27 stepeni

Danas će biti osetno toplije u odnosu na prethodne dane, sa temperaturama koje će dostići i do 27 stepeni. Pretežno sunčano vreme očekuje se u većem delu Srbije, dok će na zapadu zemlje biti više oblaka.

Za vikend se očekuje povratak leta sa temperaturama koje će dostići i do 30 stepeni. Subota će biti uglavnom sunčana sa nešto više oblaka na severu i zapadu zemlje.

Od ponedeljka promena vremena

Od ponedeljka će se situacija naglo promeniti, jer se očekuje prodor hladnog vazduha iz Rusije koji će doneti promenu vremena i pad temperature. Temperatura će pasti ispod proseka za ovo doba godine, dok se očekuju i kišni dani.

Kiša i temperatura ispod proseka doba godine

U utorak se očekuje jače naoblačenje sa kišom koja će biti prisutna u većem delu zemlje. Temperature će se kretati od 14 do 19 stepeni, što je ispod proseka za ovo doba godine.

Slična situacija očekuje se i u sredu sa temperaturama koje će se kretati od 12 do 16 stepeni.

Vremenska prognoza objavljena na RTS-u

Sve informacije koje smo gore navedeni preuzete su iz vremenske prognoze koju je objavila Radio Televizija Srbije (RTS). Ovu prognozu možete pratiti na njihovoj zvaničnoj internet stranici.

Zabranjeno kopiranje audio i video snimaka

Svi audio i video sadržaji koje se nalaze na RTS-ovoj stranici zaštićeni su autorskim pravima i nije dozvoljeno njihovo kopiranje, reproduciranje ili distribuiranje bez dozvole RTS.

5 Unique FAQs After The Conclusion

 1. Kako će se vreme menjati nakon srede?
  Od četvrtka se očekuje postepen rast temperature, uz povratak sunčanog vremena.

 2. Šta je uzrok naglog pada temperature?
  Nagli pad temperature posledica je prodora hladnog vazduha iz Rusije.

 3. Kolika su očekivana minimalna i maksimalna temperatura u narednim danima?
  Minimalne temperature će se kretati između 8 i 14 stepeni, dok će maksimalne temperature biti oko 20 stepeni.

 4. Da li je očekivano olujno nevreme?
  Olujno nevreme nije prognozirano za period od 24. septembra do kraja meseca.

 5. Gde se može pratiti detaljna vremenska prognoza?
  Detaljnu vremensku prognozu možete pratiti na zvaničnom sajtu Radio Televizije Srbije.

Zaključak

U ovom članku smo detaljno analizirali vremensku prognozu za narednih nekoliko dana. Očekuje nas povratak leta sa visokim temperaturama do 30 stepeni, a zatim promena vremena sa kišnim danima i padom temperature ispod prosečnih vrednosti za ovo doba godine. Ne zaboravite da pratite detaljnu prognozu na RTS-ovoj stranici.

Оставите одговор