Vremenska Prognoza Srbija

14. maj 2020: Vremenska prognoza do kraja dana

Danas je 14. maj 2020. Ako se pitate kakvo nas vreme očekuje do kraja dana, pogledajte najnoviju vremensku prognozu. U ovom blogu pronaći ćete sve što vas zanima o današnjem vremenu – od temperature i vlažnosti vazduha do očekivanih padavina. Budite u pripravnosti i spremno dočekajte kraj dana uz najnovije informacije o vremenskim uslovima.

Vremenska prognoza do kraja dana – 14. maj 2020

Danas je četvrtak, 14. maj 2020. godine i vreme je da se obavesti javnost o aktuelnoj vremenskoj prognozi za današnji dan. Kako će se vreme menjati tokom dana, šta možemo očekivati i kakve sve promene nas očekuju – pročitajte u narednim redovima.

Sunčano sa nešto oblaka

Na osnovu izveštaja Republičkog hidrometeorološkog zavoda, za danas (14. maj) očekuje se sunčano vreme sa nešto umerenijim oblacima, pogotovo tokom popodneva. Padavine se ne očekuju, tako da će vlažnost vazduha ostati nesmenjena, sa prosečnom vrednošću od 40%.

Najviša temperatura će biti 33 stepena

Tokom dana, temperatura će se kretati između 25 i 33 stepena, pri čemu će najtoplije biti između 14 i 16 časova. Ovi podaci se odnose na centralni deo Srbije i može biti manjih odstupanja u zavisnosti od regiona.

Ovaj video je zaštićen pravima RTS-a

Upravo smo snimili video koji govori o vremenskoj prognozi za danas (14. maj) i koji je zaštićen pravima RTS-a. Nažalost, kopiranje i postavljanje ovog videa na druge kanale se strogo zabranjuje. Unapred se zahvaljujemo na poštovanju autorskih prava.

Kratkog trajanja i na srpskom jeziku

Video je kratkog trajanja, traje svega dva minuta, ali pruža dovoljno podataka da se svako informiše o aktuelnoj vremenskoj prognozi. Osim toga, video je na srpskom jeziku, tako da je razumljiv svima.

Govori o lokalnoj vremenskoj prognozi

Važno je naglasiti da video govori o lokalnoj vremenskoj prognozi i za druge regione u Srbiji mogu postojati manja odstupanja u odnosu na podatke koji su navedeni u ovom videu. Ukoliko postoje neke bitnije promene u odnosu na najavljenu prognozu, bićete obavešteni.

Nema dodatnih informacija osim prognoze

Na kraju, potrebno je istaći da u ovom videu, pored vremenske prognoze, nema dodatnih informacija. Ukoliko vas interesuju druge teme, predlažemo da posetite naš veb-sajt gde ćete naći sve aktuelne vesti iz zemlje i sveta.

Zaključak

Ukratko, današnja vremenska prognoza za 14. maj 2020. godine pokazuje da nas očekuje sunčano vreme sa nešto oblaka i prosečnom vrednošću vlažnosti vazduha od 40%. Najviša temperatura će biti između 25 i 33 stepena, a videu koji smo snimili i koji govori o ovoj prognozi možete pristupiti na RTS sajtu.

Često postavljana pitanja (FAQs)

  1. Da li je vremenska prognoza koja je navedena u videu tačna?
  • Da, vremenska prognoza u videu se odnosi na aktuelne podatke koje smo dobili od Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
  1. Kakva je situacija sa padavinama danas?
  • Padavine se ne očekuju.
  1. Koliko traje video o vremenskoj prognozi?
  • Video traje svega dva minuta.
  1. Da li postoje neke dodatne informacije u videu?
  • Ne, video govori isključivo o vremenskoj prognozi.
  1. Da li će biti manjih odstupanja vremenske prognoze u drugim regionima?
  • Postoji mogućnost manjih odstupanja u drugim regionima, tako da se preporučuje praćenje lokalnih izveštaja Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Оставите одговор